یکی از مهم ترین تجهیزات شبکه، رک ایستاده نام دارد که از آن برای نگه داری، حفاظت، مرتب سازی و مدیریت تجهیزات شبکه استفاده می شود. رک ایستاده محفظه ای فلزی است که بر روی چند چرخ یا پایه سوار می شود. در صورتی که رک ایستاده دارای چرخ باشد حمل و نقل و جابجایی آن به راحتی انجام می شود.

نگهداری تجهیزات مختلف شبکه درون رک ایستاده باعث می شود نصب آن ها به راحتی انجام شود، در صورت بروز مشکل، عیب یابی آن سریع تر انجام شود و تعمیر آن به سادگی انجام شود، تمیز کردن تجهیزات راحت تر انجام می شود، با نصب سیستم های خنک کننده و تهویه، از بالا رفتن دمای دستگاه ها و تجهیزات جلوگیری می شود.

سایز رک ایستاده

رک های ایستاده در انواع مختلفی ساخته می شوند. اما به طور معمول رک های ایستاده در سایز های 12، 14، 18، 22، 24، 30، 36، 42، 44 و 47 یونیت تولید و به بازار عرضه می شوند. عمق رک ایستاده نیز معمولا 60، 80 و 100 سانتی متر می باشد. شما می توانید با توجه به ابعاد تجهیزات و فضایی که در اختیار دارید بهترین رک ایستاده، مناسب با نیاز خود را خریداری نمایید.

یونیت چیست؟

با توجه به توضیحات قبل، شاید برایتان سوال ایجاد شده باشد که یونیت چیست. به واحد اندازه گیری رک یونیت Unit گفته می شود و منظور از آن، ارتفاع رک می باشد. به طور معمول هر یونیت معادل با 445/4 سانتی متر می باشد.

تجهیزات رک ایستاده

رک های ایستاده در ابعاد مختلفی در بازار وجود دارند و در یونیت های مختلفی تولید می شوند. در صورتی که رک های ایستاده طبق استاندارد ساخته شده باشند، دارای تجهیزات زیر می باشند:

تعدادی فن برای خنک سازی و تهویه هوا
برخورداری از تعدادی چرخ برای حمل و نقل و جابجایی آسان رک
داشتن چهار عدد پایه ثابت
داشتن ورودی هایی برای سیم ها و کابل های متعدد
دماسنج درون رک
سینی رک
لایت پنل رک
بلنک پنل رک
پاور ماژول

درب رک ایستاده می تواند از جنس شیشه یا طلق های فریم دار باشد. همچنین قابلیت نصب 1 تا 4 فن در رک های ایستاده وجود دارد. توجه داشته باشید در صورتی که رک ایستاده ثابت باشد، می تواند بر روی شاسی و یا بر روی زمین قرار بگیرد.